ASKF Yönetimi, Başkan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti

ASKF Yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti.

SPOR - 03-05-2024 00:52

Yapılan ziyarette Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü'ye, ASKF Yönetimi tarafından Sakaryaspor farkındalığına katkı sağlamak adına, Başkan Püsküllü'nün isminin yazdığı Sakaryaspor atkısı da takdim edildi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, yaptığı açıklamada, "Önceki dönemlerden belediye başkanlığı tecrübesi olan Sayın İrfan Püsküllü Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Hendek ilçemiz amatörün her branşında Sakarya'nın en başarılı ilçelerinden biri. Tecrübeli başkanımızın spora verdiği hizmetlere kaldığı yerden devam etmesi, spor kulüplerine ve sporculara sahip çıkması tek temennimiz. Bu noktada bizlerin üstüne düşen bir görev varsa, önceden olduğu gibi her zaman desteğe hazırız. Şahsım, yönetim kurullarımız ve ASKF camiamız adına seçilen belediye başkanımızı birkez daha kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Hendek'e spor dolu günler diliyorum." dedi.

Gerçekleşen ziyarete; ASKF Başkanı Yaşar Zımba ile birlikte, ASKF Yöneticileri Hüdaverdi Bahadır, Mehmet Bilgin, Adem Turan, Uğur Kobaş, Salih Yıldırım, Yahya Berk, Çetin Sertel, Ahmet Birinci, Ahmet Silahçı, Mustafa Püskül, Hasan Zandolu ve Sezgin Cumhur da katıldı.

Günün Diğer Haberleri