Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübünden, Başkan Püsküllü'ye ziyaret

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

SPOR - 08-05-2024 21:04

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan PÜSKÜLLÜ’yü makamında ziyaret ettiler.

16-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Bekir ÖZER Gençler U-23 ve Büyükler Bay / Bayan Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Erkan YILMAZ Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü ziyaret ederek, şampiyona boyunca kendilerine vermiş olduğu maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan PÜSKÜLÜ, yapılan şampiyonada dereceye giren; Elite Class Bayanlar Kategorisinde 57 Kg.'da Özgenur AVCIL Türkiye 3.'üncüsü, U-23 Kategorisinde 48 Kg.'da Burak GÜRSU Türkiye 2.'incisi, Gençler Kategorisinde +91 Kg.'da Türkiye 3.'üncüsü olan sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kulüp Başkanı ve Antrenörü olan Erkan YILMAZ, "Yapmış oldukları ziyarette Belediye Başkanımıza güler yüzünden, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden ötürü çok teşekkür ettiğini belirterek, başkanımıza belediyecilik adına yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda başarı dilediğini belirterek" sözlerine devam etti.

Ayrıca Yılmaz, "Müsabakalar öncesinde, esnasında ve sonrasında verdikleri desteklerden dolayı; AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İNCi beye, Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan PÜSKÜLLÜ beye ve Hendek'imizin bir birinden değerli çok kıymetli esnaflarına, sporcumuz Özge Nur AVCIL’ın sponsoruna vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" diyerek, sözlerini noktaladı.

Günün Diğer Haberleri