Hendek'te bugün vefat edenler

Vefat edenler:

GÜNCEL - 05-05-2024 10:47

VEFAT

Başpınar Mahallesinden merhum Özkan Alandilek’in oğlu, merhum Bedri Demirel’in damadı, Yusuf Alandilek‘in kardeşi, Turan Bostancı’nın bacanağı, Arif Önkurt ve Yalçın Yılmaz’ın kayınbiraderi, ilçemiz esnaflarından Süleyman Demirel’in eniştesi, Mustafa ve Ali Şahinoğlu’nun yeğeni İbrahim Alandilek vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00’da Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Cami'ye getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yusuf Alandilek (Kardeşi) 0 538 260 13 01

Süleyman Demirel (Yeğeni) 0 534 351 16 83

Adres: Başpınar Mahallesi 1117. Sokak, No: 5

VEFAT

Şeyhler Mahallesinden merhum Nazif Kal’ın eşi, Münir, Münüre, Nesrin ve Nermin’in annesi, Tuğrul Ergi ve merhum Vasfi Alıcı’nın kayınvalidesi, Muhittin ve Mücahit Bulan’ın halası, Naziktar Kal vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şeyhler Mahallesi Camii'nde kılınacak Öğle namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Münir Kal (Oğlu) 0 505 268 72 37

Adres: Şeyhler Mahallesi

VEFAT

Kalayık Mahallesinden Agumba Cemil Ergül’ün eşi, Cem, Can ve Mete Ergül’ün annesi, Emel Ergül vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kalayık Mahallesi Camii'nde kılınacak Öğle namazına müteakip Kalayık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Cemil Ergül (Agumba) (Eşi) 0 532 748 31 59

Adres: Kalayık Mahallesi

Günün Diğer Haberleri