MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan NAMLI'dan 3 Mayıs Türkçülük Bayramı Mesajı

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan NAMLI, 3 Mayıs Türkçülük Bayramını kutladı.

GÜNCEL - 03-05-2024 00:46

Namlı; “3 Mayıs ruhunu kaybetmeden, Yüksek Türk Kültürü ve Medeniyetiyle ya dünyayı Türkleştireceğiz ya da dünyaya hükmedeceğiz” dedi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan NAMLI, açıklamasında şunları kaydetti: Tüm Türk Dünyasının ve Yüce Türk Milleti’nin 3 Mayıs Türkçülük Bayramı kutlu olsun. 3 Mayıs, Türk ve Türklük üzerine kurulan kumpasların talan edildiği, Türkçülük–Turancılık bayrağının göndere çekildiği, ızdırabın şerbettir diye göz kırpmadan içilmeye başlandığı, yürü deyince dağları yürüten, Dur! deyince, kalpleri durduran Türk Milleti’nin öz evlatlarının, Türklük ateşini harladığı bayramlaşmış bir gündür.

Yeryüzünün kağanı Tanrı Kutu Mete’nin, kılıcının ucu Avrupa’nın en ücra köşesine kadar uzanan Attila’nın Türk adını devletleştiren Bumin Kağan’ın Cihan Hâkimiyeti Mefkûresine, soluksuz ulaşmaya çalışan İstemi Yabgu’nun esareti kalbinden hançerleyen İlteriş Kağan’ın yurt açan Sultan Alparslan’ın, Çağrı Bey’in, Tuğrul Bey’in, Karamanoğlu Mehmet Bey’in, Söğüt’ü çınarlaştıran Osman Bey’in, karadan gemiler yürüten Sultan Mehmet Han’ın, Yıldırım gibi esen Bayezit Han’ın, fillere komut veren Timur’un Türkçülük fikrini sistemleştirme gayretine malik Ağaoğlu Ahmet Bey’in, Yusuf Akçura’nın, Gaspıralı İsmail Bey’in, Ziya Gökalp’ın, Turan ordularının yiğit kumandanı kahraman Enver Paşa’nın, “Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir” diyerek, her bir yanı düşmanla çevrilmiş cennet vatan Türkiye’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşı yiğitlerin, Türklüğün  boynu bükük davasına ömrünü veren başbuğ Alparslan Türkeş’in Türkçülük mücadelesini hayatının tamamına yansıtan, serden geçmenin ne demek olduğunu öğrendiğimiz Atsız Bey’in ve her Türk milliyetçisinin ruhunda hoyratça at koşturan Kür-şad’ın şad oldukları gündür 3 Mayıs.

Unutulmamalıdır ki mazisi kahramanlık destanlarıyla süslenmiş olan Büyük Türk milletinin atisinin karanlıkta kalma ihtimali olamaz. Doğu Türkistan, Karabağ, Musul-Kerkük ve azatlık bekleyen son Türk beldesinin kurtuluşuna dek, “şahadet şerbettir er kişiye” düsturuyla savaşacağız. 3 Mayıs ruhunu kaybetmeden, Yüksek Türk Kültürü ve Medeniyetiyle, ya “dünyayı Türkleştireceğiz” ya da dünyaya hükmedeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle MHP Hendek İlçe Başkanlığın olarak, Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandırmayı kendilerine hayat felsefesi edinmiş ülkü devleri, başta Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere Nihal Atsız ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm Türk Dünyasının ve Yüce Türk Milletinin 3 Mayıs Türkçülük Bayramı Kutlu olsun. “Ne Mutlu Türküm Diyene”

Burhan NAMLI
MHP Hendek İlçe Başkanı

Günün Diğer Haberleri