MİNİK ŞAMPİYONLARDAN BAŞKANA ZİYARET

Sakarya Artistik Jimnastik Okul Spor yarışmalarında dereceler alan Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan İrfan Püsküllü Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda 4 toplamda 5 kupa 7 Altın 3 Gümüş ve 4 Bronz Madalya kazanan sporcuları, antrenörlerini ve ailelerini makamında misafir etti.

SPOR - 27-04-2024 12:36

SAKARYA GENELİ TOPLAMDA 5 KUPA

Sakarya geneli düzenlenen Sakarya Artistik Jimnastik Okul Sporu yarışmalarında takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda da 4 toplamda 5 kupa ve 14 madalya ile dönen Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte ilk olarak Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ettiler. Sporcular ve aileleriyle birlikte bir süre sohbet eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, genç jimnastikçilerin bu önemli başarısından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Onların gösterdiği azim ve çalışma disiplininin hem bireysel hem de takım olarak elde ettikleri başarıların temelini oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca, genç sporcuların gelecekteki başarılarını desteklemek için Hendek Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Minik sporcuları makamında misafir eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti; “Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik ve diğer klasmanlarda 4, toplamda ise 5 kupa 14 madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar. Minik sporcularımızın yarışmalarında elde ettikleri bu başarı takdire şayan. Takım olarak kazandıkları birincilik kupasıyla birlikte diğer klasmanlarda da dört farklı kupa kazanarak toplamda beş kupayı müzelerine götürdüler. Bu azimli çalışmalarından ötürü öncelikle Belediyemiz antrenörü Ali Yıldırtan hocamızı Hendek Jimnastik Kulübü ekibini ve sporcularımızın ailelerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bu başarı bizlere sporu ve spor kulüplerimizi desteklemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gençlerin spora ve sağlıklı yaşama olan ilgisini artırmak adına da bu başarı önemli bir adım oldu. Tebrikler çocuklar” diye konuştu.

Hendek Jimnastik Kulübü Kurucusu ve Baş Antrenörü Ali Yıldırtan ise yarışmalara katılan tüm öğrencilerini tebrik ederek heyecanlarına rağmen çalışmalarının karşılığını en güzel şekilde hediye ettiklerini bu yarışmalarda Hendek Jimnastik Kulübünün sakaryanın en büyük jimnastik kulübü olduğunu hem öğrenci sayısı ile hem de elde ettikleri başarı ile görmüş olduklarına vurgu yaparak Hendek Jimnastik Kulübü olarak çalışmalarında desteklerini esirgemeyen başta Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküülü’ye,  sporcuların ailelerine ve sürekli iş birliği içerisinde çalıştıkları İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesine de ayrıca teşekkür etti.

SAKARYA GENELİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER;

Noksel İlk Okulu Erkekler Kategorisi Minik B 1’nciler; Kaan Türker Duran, Toprak Ateş, Mert Ali Üstüncan. Noksel İlk Okulu Erkek  Minik A Kategorisi  1’nciler; Ömer Duman. Ziya Gökalp Ortaokulu Yıldız Kız 1.’ler; Ece Özdemir, Emine Ela Ak. Ziya Gökalp Ortaokulu Küçük Kız 2’ciler; Zeynep Deva Sunman, Sude Çambudak, Zeynep Nisa Er. Hendek Özel İmge Okulları Kızlar Minik A Kategorisi 4’ncüler; Mehlika Çakmak, Beren İsbulan, Miray Şura Uçar, Ecrin Gedikoglu.

Diğer yandan, Hendek Belediyesi Jimnastik Antrenörü Ali Ylıldırtan da bir teşekkür mesajı yayımladı. Yıldırtan, "YARIŞMALARA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM. HEYECANLARINA RAĞMEN ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI EN GÜZEL ŞEKİLDE HEDİYE ETTİLER BİZE HAKEM HEYETİNDEN, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İDARECİLERİNDEN, DİĞER KULÜP TEMSİLCİLERİNDEN VE İZLEMEYE GELEN VELİLERDEN ALDIĞIMIZ ÖVGÜLER DE BİZİ AYRICA GURURLANDIRDI.

BU YARIŞMALARDA GÖRDÜK Kİ, 2018 YILINDA KURDUĞUMUZ KULÜBÜMÜZ 6 YIL GİBİ BİR SÜREDE HEM TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI İLE HEM DE YARIŞMALARDA ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILARLA SAKARYANIN EN BÜYÜK CİMNASTİK KULÜBÜ OLMUŞUZ. İŞİNİ SEVEREK YAPAN TÜM EĞİTMENLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

YAPTIĞIMIZ İŞTE DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİ OLAN BU SONUÇLARDAN SONRA KURMAYI PLANLADIĞIMIZ "BEDEN VE SANAT AKADEMİSİ" İÇİN DOĞRU ZAMANIN GELDİĞİNE DAHA FAZLA MOTİVE OLDUK. EĞİTİMCİLİKTE 19 YIL TECRÜBE VE CİDDİ AKADEMİK ALT YAPI İLE HAZIRLADIĞIMIZ, BİR ÇOĞUNUZUN DA MERAKLA BEKLEDİĞİ "BEDEN VE SANAT AKADEMİSİ"Nİ AÇMAK ÜZERE ÇALIŞMALARA BAŞLADIĞIMIZIN HABERİNİ DE BURADAN ÖNCE HENDEK JİMNASTİK KULÜBÜ AİLESİNE VE HENDEK HALKINA DUYURMUŞ OLALIM.

İÇİNDE YAŞAMAKTA OLDUĞUMUZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK, GELECEK NESİLLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK ÜZERE AÇILACAK OLAN BEDEN VE SANAT AKADEMİSİ İLE; ÖZENLE SEÇİLECEK ALANINDA UZMAN HOCALAR VE EĞİTİM ALANLARINI OLUŞTURDUKÇA BRANŞ SAYISI ARTACAK. BİREYSEL VE TAKIM SPOR BRANŞLARINDA, SANAT ATÖLYELERİNDE, DİL VE BİLİM SINIFLARINDA KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİKLERİ İLE ÇOCUKLARIMIZIN OKUL DIŞI SERBEST ZAMANLARINDA ONLARI ÇAĞIMIZIN TEHLİKELERİNDEN (TELEFON-TABLET-SANAL OYUNLAR-SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞI-KÖTÜ ALIŞKANLIK VE KÖTÜ ARKADAŞLIKLAR) UZAK TUTARAK YETENEKLERİNİ KEŞFEDEBİLECEKLERİ ALANLAR OLUŞTURMAK, GELECEĞE DAHA DONANIMLI HAZIRLANMALARINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ.

ÇALIŞMALARIMIZI DESTEKLEYEN BAŞTA DEĞERLİ VELİLERİMİZE, İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIMIZ; BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İRFAN PÜSKÜLLÜ BEY'E, İLÇE MİLLİ EĞİTİM-HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİNE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM." şeklinde konuştu.

Günün Diğer Haberleri