O OLAY TATLIYA BAĞLANDI

Hendek ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu’nda okul müdürünün okulda öğrenim gören bir öğrencinin velileri tarafından darp edilmesine ilişkin olay tatlıya bağlandı.

GÜNCEL - 15-05-2024 19:25

Hendek İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana gelen olayda, okul bahçesinde bir öğretmenin öğrencisine yüksek sesle bağırıp kızması sonrası okula gelen öğrencinin velileri, müdür ve öğretmenlerle sözlü tartışma yaşadıktan sonra okul müdürünü darp etmişti.

Olay sonrası savcılık soruşturma başlatırken, öğretmenlerin şikayetçi olması sonrası gözaltına alınan Ferhat Karagöz ile Sait Karagöz, ifade işlemlerinin akabinde "Kamu Görevlisine Karşı Silahla Kasten Basit Yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Okul müdürünün okulda öğrenim gören bir öğrencinin velileri tarafından darp edilmesine ilişkin olay, büyüklerin araya girmesiyle tatlıya bağlandı. Bir süre cezaevinde kalan Ferhat Karagöz ile Sait Karagöz, okul müdürü Selçuk Tazim’in şikayetini geri çekmesi sonrası cezaevinden çıktı.

Olayın tatlıya bağlanması için araya giren büyüklerden Adem Sarı, Beytullah Tazim ve Fatih Tazim, öğrenci velisi Sait Karagöz ve yakınıyla birlikte bugün Hendek İmam Hatip Ortaokuluna geldi. Olayı tatlıya bağlayan büyüklerden Adem Sarı, Beytullah Tazim ve Fatih Tazim huzurunda öğrenci velisi Sait Karagöz, okul müdürü Selçuk Tazim’den özür diledi. Büyüklerin araya girmesiyle taraflar barışırken, diğer öğrenci velisi Ferhat Karagöz’ün hastanede olması sebebiyle barışma merasimine katılamadığı öğrenildi.

Olay sonrası www.hendeksonhaber.com'a konuşan okul müdürü Selçuk Tazim, “İstenmeyen bir hadiseydi. Ama oldu, herkesin başından bir şeyler geçiyor. Ben en başından beri zaten gelenlerden biliyordum, pişman olmuşlardı. Bizim de bir şikayetimiz vardı, davamızı geri çektik. İkimiz de Hendekliyiz, yarın bir gün birbirimizin cenazesine, düğününe gideceğiz. İşin çok da fazla uzamaması gerekiyor zaten. Sait kardeşimle bundan sonra aramızda en ufak bir sıkıntı yok.” dedi.

Kaynak: www.hendeksonhaber.com

Günün Diğer Haberleri