TBMM Üyesi, Vekil Ali İnci, SAÜ'de “Birleşmiş Milletler Simülasyonu' programında konuştu

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, aynı zamanda AK Parti Sakarya Milletvekili ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, Sakarya Üniversitesi’nde gençlerle bir araya geldi. Üniversitenin düzenlediği “Birleşmiş Milletler Simülasyonu” programına konuşmacı olarak katılan İnci, gençlerle önemli konuları masaya yatırdı.

GÜNCEL - 05-05-2024 13:27

Konuşmasında gençlerin dünya devletlerinden daha adil kararlar alacağına olan inancını vurgulayan İnci, özellikle son dönemde Filistin meselesinde dünya devletlerinin sessiz kalmasını eleştirdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya 5’ten Büyüktür” çıkışının önemine dikkat çekti.

Ali İnci, gençlerin gelecekte Türkiye’yi dünyaya örnek bir ülke yapacağına inandığını ifade ederek, programın gerçekleşmesine katkı sağlayan Sakarya Üniversitesi Vizyon Hukuk Topluluğu, Sakarya Gençlik Meclisi ve Serdivan Gençlik Meclisi'ne teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

İnci’nin konuşması, gençler arasında büyük ilgi uyandırdı ve etkinlik, gençlerin uluslararası ilişkiler ve küresel meseleler konusundaki farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Günün Diğer Haberleri