HAYIRDIR SAYIN BAŞKAN

Fethi Satıcı

21-10-2020 17:17

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF Başkanı Musa AYDIN) Cuma günü İl Temsilcilerine çağrıda bulundu ve Antalya'da bir otelde gerçekleştirilecek toplantıya davet etti. Konu ve gerekçe SÖZDE GÜREŞ SPORUMUZ tartışılacakmış. Üç yıldır TGF Başkanlığını yapan Sayın AYDIN ŞİMDİYE KADAR DÜŞÜNÜLEMEYEN İL TEMSİLCİLERİ İLE BİR TOPLANTIYA NEDEN GEREK DUYDU? Bu da tartışmaya açık bir konu olarak kafalarımızda soru işareti oluşturdu.

TRÜBÜNLERE Mİ OYNUYOR

Güreş Federasyonumuzun yeni isminin kim ve ya kimler olacağı bir aydır gündemde hatta proje hazırlayan aday bile ortaya çıkmışken camiamız içerisinde de bazı isimlerin üzerinde tespitler ve önerilen isimler var. Son bir ay içerisinde Musa Başkan dikkat ederseniz Valileri Kaymakamları, üst düzey bürokratlarının yanı sıra güreş milli takım kamplarını da ziyaret ediyor, etmeye de devam ediyor. Birden bire hareketlenen ve sosyal medyada federasyonumuzun yaptığı peş peşe paylaşımlarla gündemde olmaya çalışıyor.

ATANMA İLE Mİ BELİRLENECEK?

Normalde ve resmiyette Türkiye Güreş Federasyonu seçimi 2021 yılının Kasım ayı içerisinde olması gerekiyor mantıken de öyle olmalı diye düşündüm. Salı akşamı kulağı delik ve camiamıza çok yakın bir isim beni arada ve ”ustam bilgin var mı güvenilir bir kaynaktan haber aldım güreş federasyonuna 2020 yılı içerisinde  ATAMA YAPILACAKMIŞ. Bilgin var mı” dedi. Bende bu konuda bazı duyumlar aldığımı kendisine bildirdim. Ve sorusu karşısında beynimde adeta şimşekler çaktı ve Sayın Musa başkanın bir ay içerisindeki peş peşe faaliyetlerinin nedenini anladım. Evet, Sayın Başkan tribünlere oynuyor ve üçüncü kez koltuğa oturmak istiyor.

DİĞER YAZILARI YOLLUK DERHAL KALDIRILMALIDIR! 01-01-1970 03:00 GELDE YAZMA 01-01-1970 03:00