Hendek Güncel
HV
24 NİSAN Çarşamba 13:57
Advert Advert Advert

1954 Hendekspor Yalova Deplasmanından Lider Dönüyor

Yeni sezonun ilk maçında ilk galibiyetini alan 1954 Hendekspor, Yalova deplasmanından ilçemize lider olarak dönüyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 04-12-2022 22:01
1954 Hendekspor Yalova Deplasmanından Lider Dönüyor

Henbol 2. Liginde ilçemizi temsil eden takımımız 1954 Hendekspor, Yalova deplasmanından ilçemize lider olarak dönüyor. Sezonun ilk galibiyetini Yalova deplasmanında alan 1954 Hendekspor, grubunda liderlik koltuğuna oturdu. Yalova Zirve Spor Kulübü 35-42 1954 Hendek Spor Kulübü.

Bu yıl 1. Hentbol Ligine çıkmakta kararlı olan Hendek'in çocukları, önümüzdeki hafta kendi evimizde Pazar günü Bursa temsilcisi Bursa Beşevler takımı ile karşılaşacaklar.

1954 Hendekspor Kulübü Başkanı Koray Oral, kendi evlerinde oynayacak oldukları Bursa Beşevler maçına tüm Hendek'li spor severleri davet etti. Başkan Oral, "Bu takım her türlü desteği hak ediyor. Bugünkü galibiyetten dolayı tüm takımı, teknik heyeti ve sporcularımı tebrik ediyorum." dedi.

1954 Hendekspor Kulübü Menajeri Murat Yiğit de, "Başarılarımızı Hendek'in çocuklarına armağan ediyoruz diyerek, gençlerimize fırsat ve destek verildiğinde sahada neler yapabileceklerini gösteriyorlar, bunun en güzel örneği de 1954 Hendekspor'da yaşanıyor." dedi.

1954 Hendekspor Kulübü Başkanı Koray Oral, "1954 Hendekspor Kulübüne ve Sporcularına destek olan sponsorlarımıza; AYK Kutlu Yapı'ya, Bizim Yapı'ya, Fatanil İnşaat'a, Egemen Mobilya'ya, Şirin Mobilya'ya, İpekyolu Sürücü Kursu'na, İmge Okulları'na, Çözüm Dershanesi'ne ve Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na teşekkür ederiz." diyerek sözlerini noktaladı.

AdminAdmin

YORUMLAR