Farklı suçlardan aranma kayıtları bulunan 3 şüpheli şahsa yönelik Hendek ilçe jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve Sakarya İl Jandarma Jasat ekiplerince yakalandı.
Alınan bilgilere göre, "Farklı suçlardan aranma kayıtları bulunan 3 şüpheli şahsa yönelik Hendek ilçe jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve Sakarya İl Jandarma Jasat ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda;
Hakkında;
2313 Sayılı Kanuna Aykırılık:
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçlarından kesinleşmiş 11 yıl 8 ay hapis cezası olan F.S. isimli şahsı İkbaliye Mahallesinde bulunan ikametinde yakalandığı,
Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan kesinleşmiş 3 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası olan S.B. isimli şahıs devriye esnasında yakalandığı,
Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel istismarı suçundan kesinleşmiş 2 yıl 11ay hapis cezası olan F.Y. isimli şahıs devriye esnasında yakalandığı" ifade edildi.
Ayrıca, şüpheli şahısların gözaltına alındığı ve adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Koruma Müdürlüğü'ne sevk edildikleri belirtildi.