Hendek Güncel
HV
31 MART Cuma 22:43
Advert Advert

Başkan Bayındır Cumhur İttifakının HÜDAPAR ile yaptığı ittifaka ateş püskürdü

İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Cumhur İttifakının HÜDAPAR ile yaptığı ittifaka değindi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2023 14:34
Başkan Bayındır Cumhur İttifakının HÜDAPAR ile yaptığı ittifaka ateş püskürdü

Gaffar Okkan bu devletin şerefli bir memuruydu. Yöre halkının sempatisini kazanan mümtaz bir şaysiyetti. Bugün hala Diyarbakır'lı esnafın dükkanın bir köşesinde Gaffar Okkan'ın bir resmi vardır.

Gaffar Okkan’ın kaybı Hendek halkının gönlünde büyük bir yaradır. Bu yarayı açan, Gaffar Okkan’ı katleden Hizbullah terör örgütünün siyasi ayağı Hüdapar’dır. Hüdapar ile iktidar mensuplarının kurduğu ittifak bu halkın gönlündeki yarayı hançerlemekten başka bir şey değildir.

İktidar mensuplarının ilçemizdeki temsilcilerine soruyorum;

Buna itiraz edecek misiniz? Biz Gaffar Okkan’ın kemiklerini sızlatmayız diyecek misiniz? Hendek’linin yüzüne bakıp oy isteyemeyiz diyecek misiniz? Yoksa kulağınızın üstüne yatıp her rezillikte olduğu gibi ölü taklidi mi yapacaksınız?

Törenler için o mezarlığa gittiğinizde hangi yüzle dua edeceksiniz? Önümüzdeki Ocak ayında ölüm yıldönümünde törenlere giderken Hüdapar temsilcisini yanınıza almayı düşünüyor musunuz?

Unutmayın. Hendekli hemşehrilerimiz mert ve onurlu insanlardır. Mezarında ters çevirdiğiniz Gaffar Okkan’ın öcünü sizi sandıkta ters çevirerek verecektir.

Fatih BAYINDIR

İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı

AdminAdmin

YORUMLAR