Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 09:33
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

BAŞKAN DEMİREL: "SAVCILIĞA GİDECEĞİM"

Dün gerçekleştirilen Hendek Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Hendek Esnaf ve Sanakatlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Yenimahalle Pazaryeri olayı ile ilgili konuştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-01-2023 10:08   Güncelleme : 05-01-2023 12:31
BAŞKAN DEMİREL:

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısında konuştu. Demirel Yenimahalle'de bazı kesimler tarafından sorun haline gelen Yenimahalle Pazaryeri konusu ile alakalı olarak açtı ağzını yumdu gözünü.

Başkan Demirel, "Geçtiğimiz ay yine burada Yenimahalle’de kurulan Yenimahalle Pazarı ile ilgili söz alarak konuşmuştum. Maalesef biz bu Pazaryeri ile ilgili ne söylediysek ne anlattıysak her sözümüz havada kalıyor. Orada atıl bir durum var. Çok ucube bir görüntü var." dedi.

Demirel, "Yenimahalle'de kurulan pazar Semt Pazarı değil, adeta İstanbul Pazarı gibi. Benim Hendekli vatandaşlarımızın orada ürünlerini satmasına asla hiçbir sözüm yok. Oradaki durum ticari ranta döndü. Birileri orada bir şekilde işini yürütüyor. Orada yapılan iş pazaryeri yönetmeliğine aykırı bir durum. Pazaryerinin oluşmasındaki şartname belli, orada bu şartnameye göre uygun hareket edilmiyor" dedi.

Konuşmasının devamında ise Başkan Demirel, şunları söyledi. Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, "Şunu söylemek istiyorum. Ben hiçbir zaman kimsenin arkasından konuşmam. Ama bugün bu sözü söylemek mecburiyetindeyim. Ben Yenimahalle Pazaryeri konusu ile ilgili olarak Hendek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Bunu da buradan söylemiş olayım" dedi.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel'in konuşmasının devamını ve kendisinin konuşmasına karşılık olarak cevap veren Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun konuşmasını aşağıda yer alan haberin videosundan izleyebilirsiniz.

AdminAdmin

YORUMLAR