Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 14:31
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

BAŞKAN KELEŞ: "ULAŞAMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Saha Çözüm Ekipleri Hendek ilçesinde ev ve işyerlerini ziyaret ederek vatandaşın ve esnafın sorunları ile sıkıntılarını dinledi. İl Başkanı Ecevit Keleş, Saha Çözüm Hareketi projesi kapsamında ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini ve bugüne kadar 207 bin 860 ziyaret gerçekleştirildiğini belirterek, “Sakarya’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımızın ve esnafımızın sorunlarını dinleyerek onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Ulaşamadığımız kimse kalmayacak” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-09-2022 10:16   Güncelleme : 27-09-2022 10:29
BAŞKAN KELEŞ:

EV VE İŞYERLERİ ZİYARET EDİLDİ

CHP Sakarya Saha Çözüm Ekipleri vatandaşın sıkıntıları ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Ekipler Hendek ilçesinde Kemali Mahallesi ile sanayi sitesinde bulunan  ev ve işyerlerini ziyaret etti. Halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen ekipler istek ve talepleri not aldı. İl Başkanı Ecevit Keleş 16 ilçede sorunları ve sıkıntıları dinlemek için hayata geçirilen Saha Çözüm Hareketi projesi kapsamında ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini belirterek Hendek ilçesinde de ev ve işyerlerinin ziyaret edildiğini söyledi.

SIKINTILARA ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Projeyi çok önemsediklerini belirten Başkan Keleş, “Biz bu projeyi hayata geçirirken Sakarya’da çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağız diye kendimize söz verdik ve doğrultuda ekiplerimiz inanılmaz bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Gece, gündüz demeden sahada olan çözüm ekiplerimiz sıkıntıları ve talepleri dinliyor her vatandaşın sözünü önemseyerek not alıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle halkımız zor zamanlardan geçiyor. Sıkıntılar ve dertler oldukça fazla biz Sakarya’da her bir vatandaşımızın bize emanet olduğunu düşünerek bu sıkıntıları ve dertleri nasıl bitirebiliriz, nasıl azaltabiliriz bunu düşünüyoruz ve çözümler üretiyoruz. Esnafımızın kepenk kapatmasın, vatandaşımız yatağa aç girmesin diyerek saha çözüm ekiplerimizle birlikte her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sakarya’da her bir vatandaşın, her bir çocuğun yarınlarına umut olup daha güzel bir dünyada ve daha güzel bir Türkiye’de yaşamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Proje kapsamında bugüne kadar 207 bin 860 ziyaret gerçekleştirdik. Yaraları sarmayı, dertlere derman olmayı biz kendimize görev bildik. İlimizde ulaşamadığımız kimse kalmayacak.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR