Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 10:19
Advert Advert Advert

Başkan Yüce paylaştı: Yangın kontrol altına alındı

Adapazarı Süleymanbey mahallesinde çıkan orman yangını için bölgeye intikal eden Başkan Ekrem Yüce, “Yangın ihbarının hemen ardından itfaiye ekiplerimiz hızlıca bölgeye ulaştı ve yangının söndürülmesi için çalışmalarını başlattı. AFAD, Jandarma ve diğer paydaş kurumlarımızın yanı sıra yangına havadan da müdahaleler devam ediyor. Hamdolsun yangını kısa sürede kontrol altına aldık. Söndürülen bölgelerde soğutma çalışmalarıyla riskin tamamen ortadan kaldırılması için ekiplerimiz canla başla mücadele ediyor. Rabbim beterinden korusun” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-07-2022 18:13
Başkan Yüce paylaştı: Yangın kontrol altına alındı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Süleymanbey mahallesi bölgesinde çıkan orman yangını dolayısıyla bölgeye gitti. Dumanları fark edenlerin ihbarıyla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bölgeye dakikalar içinde intikal etti. Yangınla mücadele çalışmalarını Vali Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte yakından takip eden Başkan Ekrem Yüce, İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı’dan son duruma ilişkin bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatının yanı sıra yangına havadan uçak ve helikopterle de müdahale ediliyor. AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü ve diğer tüm kurumlar da bölgede çalışma yürütüyor.

Kontrol altına aldık

Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkânlarının seferber edilmesi için kurmaylarına talimat veren Başkan Ekrem Yüce, yangının kısa süre içerisinde kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini dile getirdi. Yüce, “Yangın ihbarının hemen ardından itfaiye ekiplerimiz hızlıca bölgeye ulaştı ve yangının söndürülmesi için çalışmalarını başlattı. AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü ve diğer paydaş kurumlarımızın yanı sıra yangına havadan uçak ve helikopterle de müdahaleler devam ediyor. Hamdolsun yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldık. Söndürülen bölgelerde soğutma çalışmalarıyla riskin tamamen ortadan kaldırılması için ekiplerimiz canla başla mücadele ediyor. Rabbim daha beterinden korusun. Kahraman itfaiye erlerimize ve bölgede çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

Admin

AdminAdmin

YORUMLAR