Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 21:35
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Çok farklı bir Büyükşehir sahada olacak

Büyükşehir Hentbol takımı, Erkekler Süper Ligi ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Fatih Işık, “Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu, sonrasında da Türkiye kupası şampiyonluğu. İkinci yarı çok farklı bir Büyükşehir Hentbol takımı karşınızda olacak” derken; takım kaptanı Ramazan Döne, taraftarlara seslenerek, “Şampiyon olacaksak ta taraftarlarımızla birlikte olacağız. Tüm sporseverleri takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-01-2023 18:42
Çok farklı bir Büyükşehir sahada olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Serdivan Spor Salonu’nda Mihalıççık Spor Kulübünü ağırlayacak olan Büyükşehir, sezonun ikinci yarısına da galibiyetle başlamak istiyor.

Ligin ilk devresini 3. sırada tamamlayan Büyükşehir, ikinci devre öncesinde de işi sıkı tutuyor. Pas, 4’e 4 mücadele ve atış çalışmaları ile cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık ve Takım Kaptanı Ramazan Döne, galibiyet için parkeye çıkacaklarını ifade ederek, Sakaryalı sporseverleri tribünlere davet etti.

Hedefimiz 2 kupa

İkinci yarı fikstürüne de galibiyetle başlamak istediklerini belirten takım kaptanı Ramazan Döne, “İlk yarıda yapmamamız gereken hatalar vardı. 2 mağlubiyet 1 beraberlikle ligi 3. sırada kapattık. Ama kendimizi daha zinde ve hazır hissediyoruz. O maçlar geride kaldı ve ikinci yarıya daha da kenetlendik. Yorucu bir sezon bizleri beklese de hedefimiz hem içeride hem de dışarıda oynayacağımız tüm maçları galibiyetle kapatmak olacak. Bizler 2 kupayı da Sakarya’mıza getirmek istiyoruz. Takımımızın durumu çok iyi, yeni oyuncularımız aramızda. Takıma hemen adapte oldular. İstediğimiz şeyleri başarmak adına çok çalışacağız. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. İçeride oynayacağımız tüm maçlarda onları yanımızda görmek istiyoruz. Şampiyon olacaksak ta taraftarlarımızla birlikte olacağız” dedi.

Daha farklı bir Büyükşehir geliyor

1 aylık aranın ardından takımın Cumartesi günkü maça hazır olduğunu ifade eden antrenör Mehmet Fatih Işık, “Takımımız şu an çok formda. 2 Ocak itibariyle antrenmanlarımıza başlamıştık. Hem fiziksel hem de kondisyon anlamında iyi bir hazırlık gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 haftadır da taktiksel olarak çalışıyoruz. Devre arasında takımımıza 3 önemli nokta transferi yaparak eksiklerimizi kapattık. Daha güçlü bir Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak ikinci yarıya hazırız” dedi.

Işık, “Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu, sonrasında da Türkiye kupası şampiyonluğu. İkinci yarı fikstürümüzdeki tüm derbilerimiz kendi sahamızda olacak. Tüm Sakarya halkımızı maçlara davet ediyorum. Bizleri 17. adam olarak tribünden takip etmeleri çok önemli. Taraftarımız arkamızdaysa bizler daha güçlüyüz. Hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İkinci yarı çok farklı bir Büyükşehir Hentbol takımı karşınızda olacak” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR