Hendek Güncel
HV
16 NİSAN Salı 18:38
Advert Advert Advert

Gazeteciler TBMM dönüşü kaza yaptı

TBMM'de görüşülmeye başlanan Basın Yasası ile ilgili Ankara'ya giden Adana Ekibinin aracı takla attı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-10-2022 10:55
Gazeteciler TBMM dönüşü kaza yaptı

TGF Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı ve Çukurova Press Gazetesi Sahibi Abdullah Engin Kanber ile İlkhaber Gazetesi Sahibi Veysel Arslan TBMM'de dün görüşülmeye başlanan Basın Yasası ile ilgili düşüncelerini paylaşmak için Ankara'ya gitti.

Ankara'da TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Çeşitli illerden gelen yerel gazete sahipleri ile buluşan Adana Heyeti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, AK Parti, CHP ve MHP Adana Milletvekilleri ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'la görüşerek talepleriyle ilgili destek istedi. Heyet, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile de görüşerek TBMM'den ayrıldı.

ARAC 5 TAKLA ATTI

Veysel Aslan'ın kullandığı 34 EDY 278 plakalı araç Ankara'dan 147 km. ileride yağış nedeniyle kayarak 5 takla attı. Kazayı Gazeteciler hafif sıyrıklar ile atlattı.

AdminAdmin

YORUMLAR