Hendek Güncel
HV
24 NİSAN Çarşamba 21:41
Advert Advert Advert

HENDEK GÜL KOOPERATİFİ ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ TERMİNALİN TAŞINMA OLAYINI ANLATTI

Hendek Gül Kooperatifi eski yönetim kurulu üyesi, Gül Kooperatifinin taşınması olayı ile ilgili süreci gazetecilere anlattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2023 15:06   Güncelleme : 27-02-2023 16:42
HENDEK GÜL KOOPERATİFİ ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ TERMİNALİN TAŞINMA OLAYINI ANLATTI

Dün; Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında sorulan bir soru üzerine Hendek Gül Kooperatifi eski yönetim kurulu üyesi, Gül Kooperatifinin taşınması ile ilgili olarak yaşanan sıkıntılı süreci gazetecilere anlattı.

Eski yönetim kurulu üyesi terminalin taşınma olayı ile alakalı olarak şunları söyledi. "Eski yönetim kurulu üyesi, "Bayram öncesi bir gece sabah günlerden Pazar'dı. Sabah erkenden arabaları oraya çekmişler. Bir arakadaş beni aradı saat: sabah 07.30'da. Dedim bu adam beni hiç aramazdı dedim bir şey var. Daha sonra geri döndüm ona, ya arabaları yukarıya taşıyoruz dedi. Bende onun üstüne çıktım oraya. Dedim ki; "Arkadaşlar dedim, hayırlı olsun ama arabaları buraya taşıyorsunuz da buraya nasıl geldiniz?" Dedi ki; "Abi, Büyükşehir'in haberi var, ulaşımın da haberi var. Biz, buraya geldik." Peki, "Hendek Belediyesinin haberi var mı dedim;" "Yok dedi. Keşke onun haberi olsaydı dedim." Sonra gece saat: 11.15'te Turgut Başkan beni aradı. Dedi; "Abi, senin buraya gelişten haberin var mı?" Dedim; "Ben bunlarla konuştum bu şekilde  söylediler bana." Turgut Başkan dedi ki; "Buranın sahibi Büyükşehir değil ki." Sanırım orada bir esneklik oluştu galiba ki; Bizim arkadaşımız da partide yönetici vasfı biraz daha ağır bastı herhalde, ilde buna destek verdi bu şekil öyle kaldı. Şimdi bakın orada bina yapıyorlar. "Ben geçen gün bir yerde Hüdaverdi Başkan ile bu konuyu görüştüm." Başkan dedi ki; "Siz Orada durmayacaksınız, oradan kalkacaksınız." Dedim; "Oraya bir masraf yapılıyor. Üye başı 17.500 TL. para ödeyeceğiz," "Paran çoksa ver dedi." Şimdi bunlara sorduğumuz zaman biz burada kalacağız diyorlar. Evvelsi gün yine kendileriyle görüştüm. Bana, "Burası Kentsel Dönüşüm Alanında yer almıyor. Biz burayı Belediyenin şirketi olan Türkay'dan kiraladık" diye söylediler bana" diyerek yaşanılan süreç hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR