Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 23:38
Advert Advert Advert

HENDEK KARATE TAKIMI BURSA'YA DAMGA VURDU

Hendek Karate Takımı Sporcuları Bursa'ya damgasını vurdu.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-03-2023 11:38   Güncelleme : 20-03-2023 11:53
HENDEK KARATE TAKIMI BURSA'YA DAMGA VURDU

Bursa’nın ev sahipliğinde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda yapılan Bursa İllerarası Karate Turnuvasına Hendek Karate Takımı damga vurdu.

14 ilden, 46 kulüp ve 960 sporcunun ter döktüğü müsabakalarda Hendekli karateciler 5 birincilik, 2 ikincilik ve 10 üçüncülük olmak üzere toplamda 17 madalya kazanmayı başardı. Şampiyonada Arda Bak, Ahmet Emin Uzunoğlu, Ali Efe Benli, Güven Dere ve Sümeyye Akgün birinci olurken, Kayra Bahadıroğlu ve Egemen Varlıca da ikinci oldu. Mert Ekrem İmamoğlu, Muhammed İsmail Özökten, Kerem Caner Akbulut, İlayda Pazarlıoğlu, İkra Pazarlıoğlu, İlkin Erva Özel, Emine Ebrar Temizel, Zeynep Eylül Demirel ve Ayşenaz Güniken ise üçüncülük elde etti.

Hendek Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Ümit Atış, Bursa’da yapılan müsabakalarda başarılı olarak madalya kazanan sporcuları kutladı. Antrenörler, "Sporcularımızın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı hepsini tebrik ediyoruz, güzel bir tecrübe oldu bizim için. Daha güzel başarılara imza atmak adına  mücadele etmeye devam edeceğiz. Bize her türlü desteği veren ve her zaman yanımızda olan Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Tüm madalyalarımızı ona armağan ediyoruz" dediler.

AdminAdmin

YORUMLAR