Hendek Güncel
HV
25 NİSAN Perşembe 06:55
Advert Advert Advert

Hendekli Genç İş İnsanı Fatih Enes İlkay, SATSO 34. Meslek Komitesi Adayı

Hendekli Genç İş İnsanı, Fatenil İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Enes İlkay, yarın yapılacak olan SATSO 34. Meslek Komitesi Seçimlerinde aday olduğunu duyurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-10-2022 18:20   Güncelleme : 02-10-2022 18:41
Hendekli Genç İş İnsanı Fatih Enes İlkay, SATSO 34. Meslek Komitesi Adayı

Fatenil İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Enes İlkay, yarın yapılacak olan SATSO 34. Meslek Komitesi Seçimlerinde aday.

Fatih Enes İlkay, adaylık süreci ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

İlkay, "03 Ekim 2022 Pazartesi günü sabah 09.00 - 17.00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi odası seçimleri yapılacak.

Değerli meslektaşlarımın teveccühleriyle müteahhitlik komitesinde 4.5 yıl boyunca görev aldım. Gerekli eğitim, seminer, bilgilendirmeleri elimden geldiğince meslektaşlarımıza aktarmaya çalıştım. Müteahhitlerimiz ve vatandaşlarımız yararına birçok karar alınmasına katkı sahibi olduk.

Birçok komisyonda yer aldım. Bilgi ve tecrübelerimi arttırarak Sayın Akgün Altuğ Başkanlığında meslektaşlarımız adına sayısız çalışmaya katıldık.

Bu mevcut görevimi yeni dönemde Asil Üye olarak Komite Başkan Yardımcılığı ve 2. Dönem Meclis Üyesi olarak Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında taçlandırmak istiyorum.

Birçok değerli meslektaşlarımın destekleri beni onore etmiştir. Hendekli meslektaşlarımızın şehrimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde bir Hendekli olarak şahsıma destek vermeleri en büyük temennimdir.

Bu sorumluluk ve bilinçle daha çok çalışacağımı belirterek, yarın yapılacak olan seçimlere değerli üye meslektaşlarımızın katılımlarını rica eder, saygılarımı sunarım." diyerek sözlerini tamamladı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR