Hendek Güncel
HV
25 NİSAN Perşembe 22:52
Advert Advert Advert

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT EDENLER:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-10-2022 09:48   Güncelleme : 02-10-2022 14:07
HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT

Aslen Samsunlu olup, Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Ahmet, Nihat ve Ömer Dayanıklı’nın annesi, Nuri Eşme ve Rıdvan Öz’ün bacanağının annesi, Ayşe Dayanaklı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Cami'de kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ahmet Dayanıklı (Oğlu) 0 535 736 99 55

Adres: Dereboğazı Mahallesi

VEFAT

Uzuncaorman Mahallesinden merhum Rasim Gümrükçü’nün eşi, merhum Mustafa Gümrük’ün kardeşi, Emekli Kooperatif Müdürü Halit, Mehmet ve Haydar Gümrükçü’nün annesi, Ali, Kerem, Semih ve İlçemiz Esnaflarından Umut Gümrükçü’nün babaannesi, İlçemiz Esnaflarından Ali Gümrük’ün halası, Zehra Gümrükçü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Merkez Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Halit Gümrükçü (Oğlu) 0 535 228 12 00

Adres: Uzuncaorman Mahallesi Merkez

VEFAT

Aslen Çamlıca Mahallesinden olup, İzmit’te ikamet eden merhum Şefik Sarı’nın kızı, merhum Cevat, Fehmi, Ramiz ve İbrahim Sarı’nın ablası, Zeynep Sarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesi Yeşiller Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Seyfi Sarı (Yeğeni) 0 554 174 36 54

Adres: Çamlıca Mahallesi Yeşiller Sokak

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR