Hendek Güncel
HV
19 MART Salı 13:02
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT EDENLER:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-03-2023 10:27
HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT

Ajiba Cengiz Soğuk’un eşi, Filiz ve Taylan Soğuk’un annesi, Ajiba Hasan, Erol ve Ahmet Soğuk’un yengesi, Hikmet Soğuk vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Cami'de kılınacak Öğle namazına müteakip Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

VEFAT

Güldibi Mahallesinden merhum Yaşar Sevim’in oğlu, Celal Cesur ve Ahmet Çelik’in bacanağı, Fatih Keskin ve Furkan Çelik’in eniştesi, Emirhan Sevim’in babası, Ahmet Sevim vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00'da Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Güldibi Mahallesine getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

VEFAT

Kırktepe Mahallesinden merhum Yusuf Ayseli’nin oğlu, Mahmut, Cemil ve merhum Sabri Ayseli, Harmantepe Mahallesinden Yaşar, Cemal, Celal ve Veysel Tektaş’ın yeğeni, Mehmet, Ahmet ve Özkan Ayseli’nin abisi, Yaşar Ayseli vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00'da Yeni Mahalle Ercan Camii yanındaki hanesinden alınarak Büyük Cami'ye getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AdminAdmin

YORUMLAR