Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 07:55
Advert Advert Advert

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde Bayraktepe'de istişare toplantısı yapıldı

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde, kültür dernekleri ile birlikte Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-09-2022 16:19   Güncelleme : 27-09-2022 16:45
Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde Bayraktepe'de istişare toplantısı yapıldı

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde, kültür dernekleri ile birlikte Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı açılış konuşmasını yaptı. Başkan Paslı'nın konuşmasından sonra gündeme geçildi. Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun açıklamalarından sonra, Hendek'te ilk defa Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen ve son derece verimli geçen bu ilk toplantıya; Hendek Genç Karadenizliler Derneği, Ordulular Derneği, Dikmen Kültür Derneği, Dikmen Köyü Kültür Derneği, Kafkas Derneği ve Erzurumlular Derneği katılım sağladı. Başkan Mehmet Paslı, toplantıya katılan diğer deneklerin başkan ve yöneticilerine, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca, Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı, "Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Demirel’e de toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür etti." Başkan Paslı, "Yerel kültürümüzü yaşatmak, gelecek nesillerimize aktarmak ve sosyal dayanışmayı artırmak adına, Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali için görüş alışverişinde bulunduklarını" ifade etti.

AdminAdmin

YORUMLAR