Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 21:25
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Kasım etkinlikleri tiyatro gösterimiyle sona erdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri, 1001 Sanat tiyatro ekibi tarafından sahnelenen Salaklar Sofrası tiyatro oyunu ile devam etti. Kasım ayının son programı olan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 01-12-2022 15:21   Güncelleme : 01-12-2022 15:26
Kasım etkinlikleri tiyatro gösterimiyle sona erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri Salaklar Sofrası adlı tiyatro oyunu ile devam etti. Kasım ayının son programında sahne alan 1001 Sanat Tiyatro Ekibi, sergiledikleri performansla izleyicilerden tam not aldı. Ünlü yönetmen Francis Veber tarafından kaleme alınan, Kerem Yılmaz tarafından Türkçeye çevrilen oyun, AKM'de tiyatro severlerin karşısına çıktı.  Yönetmenliğini de Kerem Yılmaz’ın üstlendiği oyunda, oyuncular Barış Küçükgüler, Tolga Canbeyli, Burak Aydın, Caner Kadayıfçı, Zeynep Derin Şenyiğit, ve Fatma Doyuk’un sergiledikleri sahne performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Komedi türünde bir oyun olan Salaklar Sofrası, lüks bir yaşam süren Oktay Doğan ve arkadaşlarının en büyük eğlencesi olan çevrelerindeki ilginç ve saf insanları keşfedip onlarla bir akşam yemeği boyunca dalga geçmesini konu alıyor. Katılımcıların kahkaha tufanı yaşadığı programın sonunda konuşan Yönetmen Kerem Yılmaz, “Bizleri sanat severlerle buluşturan ve bizlere böylesine özel bir programı gerçekleştirme olanağı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR