Hendek Güncel
HV
25 NİSAN Perşembe 16:29
Advert Advert Advert

Kupa Canavarları İş Başında

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcuları, Bursa'da düzenlenen ve lig usulü yapılan turnuvaya damgasını vurdu.

SPOR
Giriş Tarihi : 16-01-2023 10:06   Güncelleme : 16-01-2023 13:52
Kupa Canavarları İş Başında

15 Ocak 2023 tarihinde; 18 il, 51 kulüp ve 820 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Bursa İllerarası Karate Ligi Final Etabında Hendek Belediyesi Karate Takımı şov yaptı.

15 sporcu ile final etabına katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı, 11 kupa ve 10 madalya alarak turnuvayı tamamladı.

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan Hendek Belediyesi Karate Takımının Antrenörleri Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz geride kalan turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi. "Alınan sonuçlardan dolayı çok mutluyuz. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Sporcularımızın vermiş oldukları mücadele takdiri hak ediyor. Daha güzel başarılar alacaklarına inanıyoruz. Adım adım üstüne koyarak her turnuvada farkımızı hissettiriyoruz. Daha güzel başarılara imza atacağız. Mücadele eden bütün sporcularımızı kutluyoruz. Ayrıca, bizlere desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederiz." dediler.

İşte Turnuva Raporu:

Kupa Alan Sporcular:

Ahmet Emin Uzunoğlu, Selim Çoban, Kayra Bahadıroğlu, Ali Efe Benli, Kerem Caner Akbulut, Umut Kaan Kaynak, Egemen Varlıca, Ayşenaz Başer, Zeynep Hayırlı, Güzide Yağmur Tekin, Duru Gürsu.

Madalya Alan Sporcular:

Ahmet Emin Uzunoğlu, Selim Çoban, Egemen Varlıca, Kayra Bahadıroğlu, Kerem Caner Akbulut, Ali Efe Benli, Özgür Çağan Ergöz, Duru Gürsu, Ayşenaz Başer, Güzide Yağmur Tekin.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR