Hendek Güncel
HV
26 NİSAN Cuma 01:41
Advert Advert Advert

MÜMTAZ ERTÜRER ANISINA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) tarafından 23 Aralık Cuma günü Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda Mümtaz Ertürer anısına 26. yıl Resim ve Fotoğraf Sergisi açıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 24-12-2022 22:56
MÜMTAZ ERTÜRER ANISINA RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

23 Aralık Cuma günü (SAGÜSAD) tarafından düzenlenen Mümtaz Ertürer anısına 26. yıl Resim ve Fotoğraf Sergisi açılışına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yazıtunç, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Belediye Meclis Üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Mümtaz Ertürer Resim ve Fotoğraf Sergisi düzenlenen kurdele kesim töreniyle açıldı. Kurdele kesiminden önce Belediye başkanı Turgut Babaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Dernek Başkanı Ünal Dabak kısa bir konuşma yaptı.

BABAOĞLU VE YÜCE SERGİYİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve başkan Babaoğlu resim ve fotoğraf sergisini gezdi. SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, Başkan Yüce ile Babaoğlu'na sergi ziyaretinde eşlik ederek, resim ve fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yüce ve Babaoğlu, sergi ziyareti sonrası, sergide sergilenen eserleri çok beğendiklerini, sanata ve sanatçıya bu zamana kadar hep destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

AdminAdmin

YORUMLAR