Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 18:28
Advert Advert Advert

Ramazan Kitap Sokağında hafta sonu etkinlikleri

Büyükşehir Ramazan etkinlikleri Kitapçılar Sokağında devam ediyor. Cuma günü Mehter gösterisi, hafta sonu ise tasavvuf müziği dinletisiyle gölge oyunu gösterisi etkinlikleri düzenlenecek.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-03-2023 14:43
Ramazan Kitap Sokağında hafta sonu etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan Kitapçılar Sokağı’nda düzenlenen Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri mehter gösterisi, dinleti ve gölge oyunuyla hafta sonu vatandaşların buluşma adresi olacak. Ramazan etkinlikleri kapsamında 31 Mart Cuma günü Büyükşehir Mehter takımı tarafından iftar öncesi saat: 17.30’da mehteran gösterisi sunulacak.

Hafta sonu dinleti ve gölge oyunu var

Hafta sonu ise cumartesi günü tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Kemalcan Ergün, Sakarya Tarihi Türk Müziği Topluluğu beraber sahne Kitapçılar Sokağında sahne alacak. Tasavvuf müziği dinletisi saat: 22.00’da başlayacak. Pazar günü ise Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu ‘Nasip’ isimli meddah hikayesiyle bir gölge oyunu sunacak. Etkinlik 20.30’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu düzenlenecek kültür sanat etkinliklerine tüm vatandaşlar davet edildi.

AdminAdmin

YORUMLAR