Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 17:28
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE 10 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Hendek Belediye Başkanlığı tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere 10 işçi istihdam edileceği duyuruldu. Başvuruların 16 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar TÜRKAY’a yapılacağı açıklandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2022 15:47
TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE 10 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

ŞARTLAR VE SON GÜN UYARISI YAPILDI

Hendek Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğünde istihdam etmek üzere 10 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Belediye Başkanlığımız tarafından tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğünde çeşitli görevlerde çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılmasına karar verilmiştir. Belediyemiz iştirak şirketi olan TÜRKAY A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek işçilerin; en az ilkokul mezunu olması, askerlik görevini tamamlamış olması ve 40 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

FOTOĞRAFLI BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK

Adayların 16 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar Hendek Kaymakamlığı karşısında bulunan Hendek Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Türkay A.Ş. İnsan Kaynakları Servisine 1 adet vesikalık fotoğrafla başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir. Başvuruların tamamlanmasının ardından uygun bulunan adaylar bir hafta içinde mülakata davet edilecektir. Mülakatı geçen 10 aday ise yeni yıl yani Ocak 2023 itibari ile iş başı yapacak” denildi.

AdminAdmin

YORUMLAR