Hendek Güncel
HV
25 NİSAN Perşembe 04:05
Advert Advert Advert

TOPÇU, "HABERİMİN ARKASINDAYIM" DEDİ

Hendek'li Gazeteci Orhan Topçu, yaptığım haberimin arkasındayım dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-12-2022 09:34   Güncelleme : 09-12-2022 10:35
TOPÇU,

Önceki gün gerçekleştirilen Hendek Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında söz isteyerek konuşan Gazeteci Orhan Topçu, yaptığım haberimin arkasındayım diyerek, Hendek'te bu günlerde en çok konuşulan konu haline gelen, "Belediye işçilerinin promosyon alacağı" konulu haberindeki dik duruşuna devam etti.

Gazeteci Orhan Topçu, "Bu haber Orhan Topçu'nun haberi değil, bana gelen gruplar halindeki işçilerin haberi. Sayın Mali İşler Müdürü ile işçilerimizin düşünceleri çok farklı. Ben bunu ilerki günlerde ispat ederim bu bir. İkincisi dezenformasyon yasasından bahsediyorsunuz. Görevinizi yaptınız size bir sözümüz yok. Kendi özel hesabından bir başkan yardımcısının bir gazetecinin haberine karşılık, işte çıkar grupları, güruhlar ve tetikçileri yani bizleri kastederek yaptığı açıklama ahlaklı mı? Dezenformasyon yasası sadece ve sadece biz gazeteciler için var. Dezenformasyonda yalan haber olmaz. Benim yaptığım haberdeki verdiğim bilgiler tamamen doğrudur. Yalansa da söylesinler. Belediyemizin o bankayla çalıştığı ve başkan yardımcısının eşinin de o bankada üst düzey bir yönetici olduğunu söyledim. Keşke böyle bir açıklama olmasaydı da bunun da gerekçeleri açıklanabilinirdi. Bu kadar da ortamı germeye gerek yoktu diye düşünüyorum." dedi.

Gazeteci Orhan Topçu'nun yaptığı konuşmayı ve Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun kendisine cevap olarak verdiği açıklamaları, aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

AdminAdmin

YORUMLAR