Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 12:20
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Hendek'te incelemelerde bulundu

23.11.2022 Çarşamba günü, saat: 04.08'de merkez üssü Gölyaka (Düzce) olan MW 5.9 büyüklüğünde depremi Hendek'te hissettik. Yerin 6.81 km derininde meydana gelen bu deprem, Hendek halkını çok korkuttu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-11-2022 03:24
Vali Çetin Oktay Kaldırım, Hendek'te incelemelerde bulundu

Vali Çetin Oktay Kaldırım, deprem sonrası Hendek'e gelerek, depremden hasar gören bölgeleri gezdi. Vali Çetin Oktay Kaldırım'a İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, AFAD Müdürü, Muhtarlar ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri eşlik etti.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, "Aksu ve Sümbüllü Mahallelerinde depremden zarar gören binaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ekipleri ile birlikte inceledi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, zarar gören vatandaşlarımız için, devlet olarak gereken neyse yapılacaktır" dedi.

Vali Kaldırım, deprem ziyaretinde karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye ederek, çocuklarla sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, "Merkez üssü Gölyaka olan 5.9 şiddetindeki depremi, şiddetli bir şekilde hissettik. Halkımız korkuyla sokağa döküldü. Devletimizin kurumları ve belediyemiz teyakkuz haline geçerek, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir. Sayın Valimiz, depremden zarar gören binalarda incelemeler yaparak, gerekli notları almıştır. Devletimiz her birimiyle vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Allah, milletimizi doğal afetlerden korusun" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR