Büyükşehir’in sporcuları bu kez Kırklareli’nde podyuma çıktı

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, Kırklareli’de düzenlenen 100. Geleneksel Büyükmandıra Yağlı Güreşlerinde çayıra çıktı. Zorlu rakiplerine karşı mücadele veren temsilcilerimizden Enes Kösemusul ve Alpaslan Tekmen üçüncü olmayı başardı.

SPOR - 10-06-2025 12:56

Büyükşehir’in sporcuları bu kez Kırklareli’nde podyuma çıktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, bu yıl 100’üncüsü düzenlenen Geleneksel Büyükmandıra Yağlı Güreşlerinde çayıra çıktı. Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde düzenlenen organizasyonda temsilcilerimizden Enes Kösemusul ve Alpaslan Tekmen zorlu rakiplerine karşı sergiledikleri performansla üçüncü olmayı başardı.

Büyükşehir’den tebrik

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kırklareli’de düzenlenen 100. Geleneksel Büyükmandıra Yağlı Güreşlerinde üçüncü olan sporcularımızdan M. Enes Kösemusul ve Alpaslan Tekmen’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hendekli Rabia Asya Övünç Balkan Şampiyonu Oldu

Hendekli Rabia Asya Övünç Balkan Şampiyonu Oldu

16-06-2026 - SPOR

Karateciler Yıldız Gibi

Karateciler Yıldız Gibi

15-06-2026 - SPOR