Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları madalyaları topladı

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları madalyaları topladı.

SPOR - 25-04-2024 16:28

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları madalyaları topladı

Kırşehir’de yapılan Üniversiteler arası Türkiye Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları madalyaları topladı. Hendekli karateciler ferdi ve takım halinde 6 madalya kazanmayı başardı.

MADALYALARI TOPLADI

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları, Kırşehir’de yapılan Üniversiteler Arası Türkiye Karate Şampiyonasına damga vurmayı başardı. Şampiyonada Büyük Bayanlarda İrem Durmaz 61 kiloda Türkiye İkincisi olurken, Simay Durmaz 50 kiloda, Buse Nemli de 61 kiloda Türkiye Üçüncüsü oldu. Öte yandan Marmara Üniversitesi adına şampiyonaya katılan Sude Nemli’nin yanı sıra İrem Durmaz ve Simay Durmaz da Büyük Bayanlarda takım halinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

‘GURUR DUYUYORUZ’

Şampiyonada 6 madalya kazanmayı başaran Hendek Belediyesi Karate Takımının mutluluğu gözlerden kaçmadı. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve Antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, “Sporcularımız mücadele ederek kürsüye çıkmayı başardılar. Zorlu rakipleri karşısında mücadele eden sporcularımızı kutluyoruz. Çalıştılar emek verdiler ve kürsüye çıkmayı başardılar. Büyükler kategorisinde her maçın zorluğunu biliyoruz. Zorlu rakipler ile çekişmeli maçlar geçirdik sporcularımız şampiyonada 6 madalya alarak bizleri mutlu etti” dedi.

PÜSKÜLLÜ’YE TEŞEKKÜR

Hendek’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirten Antrenörler, “Her katıldığımız turnuvada Hendek’imizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Daha güzel başarılar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizlere destek olan başta Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü'ye çok teşekkür ederiz. Onların bu destekleriyle sporcularımız kürsüye çıkmaya devam ediyor” ifadesini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yalçın Kaynak yazdı:

Yalçın Kaynak yazdı: "Kim mağdur?"

05-05-2024 - SPOR

ASKF Yönetimi, Başkan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti

ASKF Yönetimi, Başkan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti

03-05-2024 - SPOR