HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü, Muay Thai Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı.

SPOR - 14-04-2024 22:48

HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü, 16-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı.

Şampiyona için bütün hazırlıklar yapıldı...

Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz şampiyona için gerekli bütün hazırlıkları yaptıklarını, gerisinin sporcuların da olduğunu, daha konsantre olurlarsa şampiyon olmamaları için hiçbir sebep olmadığını belirtti. Yılmaz, Antrenmanlarımızı bir gün üç, bir gün iki idmanla devam ettiklerini ve sporcularının hazır olduğunu dile getirdi. Kulübün en prestijli sporcularından olan Şampiyonumuz Özgenur Avcıl’ın da müsabakaya Dikmen Yaylası kampında hazırlandığını belirten Yılmaz, bu sene Dünya Şampiyonası için extra idmanlarla hazırlandığını ve şampiyonluğu hedeflediklerini ifade etti.

Çok iddialı bir şekilde hazırlanıyor...

Şampiyonumuza yaptığımız ziyarette gördük ki; her zamankinden daha konsantre ve ciddi hazırlandığını yaptığı idmanlarla gördük. Sporcumuz yaptığı açıklamada ise, çok iddialı bir şekilde hazırlandığını ve günde üç idman yaparak hedefine ulaşmak istediğini dile getirdi.

Teşekkür ederiz...

Erkan Yılmaz, "Şampiyon sporcularımıza destek olan Sakarya AK Parti Milletvekilimiz Sayın Ali İNCİ'ye  Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan PÜSKÜLLÜ'ye, Turanoğulları İnşaat ve Yapı Mazemeleri firmamıza ve Hendek Hazırpen Çelik Kapı firmamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" diyerek, sözlerini noktaladı.

Ayrıca, bizler de antrenörümüze ve sporcularımıza başarılar dileriz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyükşehir hentbol play-offlara galibiyetle başladı

Büyükşehir hentbol play-offlara galibiyetle başladı

30-04-2024 - SPOR

YALÇIN KAYNAK YAZDI:

YALÇIN KAYNAK YAZDI: "YA O KOL KOPACAK, YA DA O ÇARK DURACAK!"

27-04-2024 - SPOR