HENDEK’TE AVRUPA OBEZİTE GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Atatürk Stadyumunda Avrupa Obezite Günü dolayısıyla “Sağlık İçin Harekete Önem Ver Mutlu Yaşa” sloganıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

GÜNCEL - 25-05-2023 19:40

HENDEK’TE AVRUPA OBEZİTE GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HENDEK ATATÜRK STADI

Hendek Atatürk Stadyumunda düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun yanı sıra Hendek İlçe Yazı İşleri Müdürü Cafer Demir, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Fulya Aktan Kibar, Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Şeyda Tok, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatma Dursun, Hendek Melek Nişancı Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı, Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Baylan, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Sağlık personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.

FARKINDALIK

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Proje Sorumlusu Uzm. Hemşire Deniz De Asis, Hendek Jimnastik Kulübü Başkanı Ali Yıldırtan, Hendek Belediyesi Spor Eğitmeni Burak Koç, Fizyoterapist Nevzat Demir, Diyetisyen Merve Yılmaz organizasyon ekibinde görev alarak etkinliğe katılım sağlayan herkesi sağlık için hareket etmeye davet ettiler. Obezite Günü dolayısıyla Sağlığı koruyup geliştirebilmek için beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlıklarının yaşamın bir parçası haline gelmesinin amaçlandığı etkinlikte müzikle birlikte harekete geçen sporseverler ilk olarak yürüyüş yapıp ardından ısınma hareketleriyle birlikte ter döktü. Etkinlikte meyve ikramı ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU: ZİNDE OLMAK İÇİN SPOR YAPALIM

Etkinlikte konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sağlıklı bir yaşamın yolu spordan geçiyor. Spor yapmak insanı zinde ve sağlıklı tutar. Bende fırsat buldukça sporumu yapmaya çalışıyorum. Havaların ısınmasıyla birlikte hemşehrilerimizi Hendek’imizin tertemiz havasını içine çekerek, açık havada spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HENDEK İSTİKRARIN VE HİZMETİN YANINDA

HENDEK İSTİKRARIN VE HİZMETİN YANINDA

28-03-2024 - GÜNCEL

Hendek İHH Temsilciliği, yetim çocuklara iftar programı düzenledi

Hendek İHH Temsilciliği, yetim çocuklara iftar programı düzenledi

28-03-2024 - GÜNCEL