Hendek'te bugün vefat edenler

Vefat edenler:

GÜNCEL - 18-04-2024 10:19

Hendek'te bugün vefat edenler

VEFAT

Hüseyinşeyh Mahallesinden merhum Şerafettin Atay’ın damadı, Sadi, Hadi, Mehmet ve Ali Rıza Atay’ın eniştesi, Ahmet Biroğul, Bünyamin Gençali ve Ufuk Çevik’in bacanağı, Deniz ve Şevval Kekeç’in babası, Süleyman Kekeç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hüseyinşeyh Mahallesi Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Adres: Hüseyinşeyh Mahallesi

VEFAT

Yeni Mahallede ikamet eden Muhammet Birinci'nin oğlu, Hacı Mustafa Bahadır’ın torunu, Ahmet Birinci ve Hüdaverdi Bahadır’ın yeğeni, Gökdeniz Birinci vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Küçük Akkent Bloklarının karşısındaki hanesinden alınarak Büyük Cami'ye getirilecek, kılınacak İkindi namazına müteakip Akyazı Çıldırlar Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Adres: Yeni Mahalle 2075. Sokak, Küçük Akkent Blokları karşısı

VEFAT

Köprübaşı Mahallesinden merhum Ahmet Duyar’ın torunu, Mehmet, Burhan Duyar’ın ve Aslan Taşkın’ın yeğeni, İsmet Üfler’in oğlu, Kadir Üfler’in kardeşi, İsmail Üfler vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesi Naim Süleymanoğlu Caddesi'ndeki hanesinden alınarak Yeni Cami'ye getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Burhan Duyar (Yakını) 0 536 548 75 22

Adres: Köprübaşı Mahallesi Naim Süleymanoğlu Caddesi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Püsküllü, İşçi Bayramını kutladı

Başkan Püsküllü, İşçi Bayramını kutladı

01-05-2024 - GÜNCEL

Ünlü Profesör Sofuoğlu, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Ünlü Profesör Sofuoğlu, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

01-05-2024 - GÜNCEL