Hendek'te bugün vefat edenler

Vefat edenler:

GÜNCEL - 26-04-2024 10:18

Hendek'te bugün vefat edenler

VEFAT

İkramiye Mahallesinden merhum Sadık Batmanlar’ın oğlu, Hasan ve Recep Batmanlar’ın kardeşi, Hacı Hüseyin Batmanlar vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkramiye Mahallesi Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Recep Batmanlar (Ağabeyi) 0 537 358 11 63

VEFAT

Yeni Mahalleden Postacı merhum Alaattin Özal’ın eşi, merhum Kemal Özal, Nezahat Tor ve Zekai Özal’ın annesi, İsmail Tor’un kayınvalidesi, Gökhan Tor ve Cansu Şafak’ın anneannesi, Beyza, Ömer, Serra Özal’ın babaannesi, Nezaket Özal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00'da Yeni Mahalle 2269. Sokaktaki hanesinden alınarak Büyük Cami'ye getirilecek, kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmail Tor (Damadı) 0 532 384 76 32

Adres: Yeni Mahalle Remzi Efendi Caddesinin bitimindeki A-101 Marketin arka sokağı

VEFAT

Kargalı Yeniköy Mahallesinden Adnan ve Hikmet Acet’in babası, Cevdet, Ali, Yılmaz ve Necdet Acet’in amcası, Muammer Öget ve Ferhan Eryiğit’in kayınpederi, Recep, Emre Öget ve Taha Acet’in dedesi, Nizam Acet vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalı Yeniköy Mahallesi Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Kargalı Yeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Adnan Acet (Oğlu) 0 532 365 71 73

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MUSTAFA YILDIZ:

MUSTAFA YILDIZ: "SICAK HAVALARIN ARTMASYLA EVLERİ PİRELER BASTI"

06-05-2024 - GÜNCEL

Sakarya’da yeniden Bike Fest rüzgârı esecek: Yusuf Alemdar merakla beklenen takvimi açıkladı

Sakarya’da yeniden Bike Fest rüzgârı esecek: Yusuf Alemdar merakla beklenen takvimi açıkladı

06-05-2024 - GÜNCEL