Makamları emanet bileceğiz!

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı seçim sonrası değerlendirme toplantısını İlçe Başkanı Adem Öz Başkanlığında, Anakademe, Kadın Kolları ve Yönetimi, Gençlik Kolları ve Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile gerçekleştirdi.

SİYASET - 03-04-2024 20:22

Makamları emanet bileceğiz!

Seçim sürecinde ki çalışmaların ve seçim sonuçların değerlendirildiği toplantıda görüş ve önerilere yer verildi.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, “Zor bir süreçte göreve geldik çok kısa bir sürede teşkilatımızı toparlayarak sahaya indik. Bu süreçte büyük bir özveri ve fedakarlıkla Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik duran, Cumhur İttifakına sahip çıkan; tüm Cumhur İttifakı bileşenlerimize, AK gönüllülerimize gayretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren daha çok çalışarak, eksiklerimizi giderecek çözümü bekleyen her işin takipçisi olacağız.” diyerek toplantıyı açtı.

Devamında Hendek ve Ülke genelinde ki tabloyu masaya yatırıp, “Bundan sonra ki sürecin yol haritasını iştisare içerisinde birlikte belirleyeceğiz.” dedi.

Toplantı esnasında önemli mesajlar veren Adem Öz, “Aldığımız teşkilat terbiyesi sahip olduğumuz makamlarla gururlanmayı değil daha fazla ne yapabiliriz derdiyle dertlenmenin sorumluğunu gerektirir.”

"Bizler çatısı altında bulunduğumuz bu teşkilata makamda onurlanarak ondan yararlanan, yetkileri ile insanımızı farklı yönlendiren değil; sahip olduğumuz makamlara onur katan milleti temsil ettiğimiz bu makamları milletin menfaatine yararlı hale getirenlerden olacağız. Bizler yetkilerimizi her zaman olduğu gibi bugün ve yarında emanet bilecek, bu bilinçle sadakat duygusuyla hareket edecek; maslahatı gözeterek istişare yoluyla kararlar alacağız. Yanlışın karşısında bir ses olacak, doğrunun yanında dimdik duracağız. Bundan sonra ki süreçte de emanet aldığımız makamları halka ve hakka hizmetin bir aracı olarak görmenin bilinci içerisinde; temsil ettiğimiz makamlara değer katacak icraatlerle dün olduğu gibi her daim halkın içinde milletimizin yanında birlik ve beraberliğin hakim olduğu kucaklayıcı anlayış ile yolumuza devam edeceğiz."

"Bu vesileyle bir kez daha seçim sonuçlarının ülkemize, ilçemize hayırlı olmasını diliyor, seçilen başkanları, muhtarları ve belediye meclis üyelerini tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Güler: Kazanan Hendek oldu

Güler: Kazanan Hendek oldu

18-04-2024 - SİYASET

Başkan Alemdar görevi Osman Çelik’e teslim etti

Başkan Alemdar görevi Osman Çelik’e teslim etti

07-04-2024 - SİYASET