MÜSİAD’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ‘Yetim ‘Hamilik Sertifikası’ takdim etti. İş dünyasının beklenti ve ihtiyaçları konusunda karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette Sakarya ve Hendek için güçlü işbirliği mesajı verildi.

GÜNCEL - 07-05-2024 17:33

MÜSİAD’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SERTİFİKA TAKDİM ETTİ

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu tarafından Başkan İrfan Püsküllü ‘ye aile korumasından uzak olan çocuklara destek sağlamak amacıyla yürütülen faaliyet kapsamında ‘Yetim ‘Hamilik Sertifikası’ takdim edildi. İş dünyasının beklenti ve ihtiyaçları konusunda karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette, iş dünyası temsilcileri ile yerel yönetim arasında kurulan sağlam iletişimin ve ortak çalışma konuları üzerine konuşuldu.

MÜSİAD SAKARYA ŞUBE BAŞKANI FİLİZFİDANOĞLU: BAŞARILAR DİLİYORUZ

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada; "Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü ‘nün yeni görevi dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İş dünyası olarak, yerel yönetimlerle iş birliği içinde olmak ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla buradayız. Sakarya’nın ve Hendek'in ekonomik ve sosyal potansiyelini daha da artırmak adına yerel yönetimlerimizle iş birliğimiz devam edecek. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Destek ve işbirliğimiz sürecek” diye konuştu.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: İŞBİRLİĞİMİZ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek şunları söyledi; “MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimine nazik ziyaretleri için öncelikle teşekkür ediyorum. İş dünyası ile yerel yönetimlerin arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayan bu tür ziyaretler, bölgemizin kalkınması ve refahı için hayati öneme sahip. İş dünyasının beklenti ve ihtiyaçlarını anlamak ve onlara destek olmak, belediye olarak bizim öncelikli hedeflerimizden biridir. Başkanımız sağ olsun ziyaretinde bizlere aile korumasından uzak olan çocuklara destek sağlamak amacıyla yürütülen faaliyet kapsamında Yetim ‘Hamilik Sertifikası’ da takdim ettiler. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz güçlenerek devam edecek” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Kenar'dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Kenar'dan 19 Mayıs mesajı

19-05-2024 - GÜNCEL

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

19-05-2024 - GÜNCEL