SAMET VE TUĞÇE MASAL GİBİ BİR DÜĞÜNLE MUTLULUĞA EVET DEDİ

Samet ve Tuğçe ENG Garden Düğün Salonunda düzenlenen masal gibi düğün töreninde mutluluğa ‘evet’ dedi.

MAGAZİN - 25-09-2022 20:39

SAMET VE TUĞÇE MASAL GİBİ BİR DÜĞÜNLE MUTLULUĞA EVET DEDİ

Genç çifti mutlu günlerinde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Gazeteci Bülent Yaman’ın yeğeni olan Samet ve Tuğçe çiftinin nikahlarını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıydı. Yaman ve Yontuç aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Yaman ve Yontuç Ailelerinin biricik evlatları Samet ve Tuğçe kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çiftin nikahlarını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıydı. Babaoğlu, kıyılan nikah töreninin ardından genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Samet ve Tuğçe çiftinin Aile Cüzdanını Sakarya MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Özkür, nikah cüzdanını genç çifte teslim ederken, şahitler ile davetlilerin huzurunda bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Eylül ayında, güzel bir gecede ENG Garden Düğün Salonunda 24 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen masal gibi bir düğün töreninde Samet ve Tuğçe mutluluğa 'evet' dedi. Çiftin mutlu günlerin de ailelerinin yanı sıra dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gece boyu vur patlasın, çal oynasın havasında geçen düğün töreni eğlenceli anlara sahne oldu. Düğün törenine katılanlar genç çifte mutluluklar dilerken, Samet ve Tuğçe yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirip, o anları ölümsüzleştirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ünlü ses sanatçısı Alişan, Sakarya’da Özçelik ailesinin konuğu oldu

Ünlü ses sanatçısı Alişan, Sakarya’da Özçelik ailesinin konuğu oldu

28-04-2025 - MAGAZİN

Görkemli düğün töreni: Miray ile Faruk İnci Dünyaevine girdi

Görkemli düğün töreni: Miray ile Faruk İnci Dünyaevine girdi

15-07-2024 - MAGAZİN