U-15 GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

Sivas'ta 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleşen U-15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 850 sporcunun katılımıyla yapıldı.

SPOR - 20-04-2024 21:11

U-15 GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

Hendek Olimpik Spor Kulübü Grekoromen Güreş Takımı, turnuvaya damgasını vurarak 115 puanla takım halinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. 106 puanla Denizli Spor Kulübü 2.'ici, 89 puanla Samsun Kavak Spor Kulübü 3.'ücü oldu.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Güreş Takımı, turnuvanın en teknik ve başarılı kulübü olarak da takdir edildi.

Şampiyonluğu getiren sporcularımız 38 Kg.'da Kerem Derman, 41 Kg.'da Barış Soylu ile 44 Kg.'da Zınar Çiftçi Türkiye Şampiyonu, 41 Kg.'da Eren Cin, 57 Kg.'da Furkan Öden ile 62 Kg.'da Ali Emir Koç Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, "Alınan şampiyonluk kupasını üzerimizde büyük emekleri olan, Kulübümüzün Kurucusu ve Onursal Başkanımız Sayın Ali İnci Milletvekilimize hediye ediyoruz" dedi.

Başkan Köstereli ayrıca, "Şampiyonluğa giden yolda bizlere olan güven ve desteğini her daim bizlerle hissettiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar'a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye, sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan değerli antrenörlerimize, destek personeli arkadaşlarımıza, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Sakarya'mıza, Hendek'imize hayırlı olsun" diyerek, sözlerini sonlandırdı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASKF Yönetimi, Başkan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti

ASKF Yönetimi, Başkan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti

03-05-2024 - SPOR

Büyükşehir hentbol adını finale yazdırdı

Büyükşehir hentbol adını finale yazdırdı

03-05-2024 - SPOR