Hendekspor’un eski yöneticisi Fatih Sunman, bu sezon ağırlıklı olarak Hendek ve Sakarya’nın gençlerinden oluşturulan kadroya destek çağrısında bulundu. Sunman, başarıya ulaşmak için sabır, inanç ve birlik beraberliğin önemine dikkat çekti.
Hendek’in önemli spor değerlerinden Hendekspor’a yönelik destek çağrıları sürüyor. Hendekspor Kulübü eski yöneticisi Fatih Sunman, yaptığı açıklamada, bu sezon genç oyunculardan oluşturulan kadroya güvenilmesi gerektiğini belirterek taraftarlara ve ilçe halkına birlik çağrısında bulundu.
“Biraz Sabır, Biraz Destek ve İnanç Gerekiyor”
Hendekspor’un bu sezon ağırlıklı olarak ilçenin ve Sakarya’nın gençlerinden oluşan bir kadroyla mücadele ettiğini vurgulayan Sunman, genç futbolcuların başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Futbolda hata yapmanın doğal olduğunu belirten Sunman, “Unutmayalım ki çalışmayan, mücadele etmeyen hata yapmaz; sahaya çıkıp mücadele eden hata da yapar. Onlar da insan, elbette hataları ve eksikleri olacaktır. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp daha güçlü şekilde yola devam etmektir.” dedi.
“Geçmişte Harcanan Paralar Geride Kaldı”
Ülke genelinde yaşanan ekonomik şartların spor kulüplerini de etkilediğine dikkat çeken Fatih Sunman, geçmiş yıllarda harcanan paraların ve verilen emeklerin büyük bölümünün geride kaldığını belirtti.
Sunman, bugün gelinen noktada Hendekspor için yeni bir fırsat bulunduğunu ifade ederek, ilçenin kendi gençlerine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.
“Eleştirelim Ama Yıpratmayalım!”
Genç futbolcuların desteklenmesinin önemine değinen Sunman, eleştirinin doğal olduğunu ancak bunun gençleri yıpratmak yerine motive edecek şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi.
Başarının sabır, inanç ve birlik beraberlikle geleceğini belirten Sunman, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Hendekspor hepimizin! Gençlerimize sahip çıkalım ki yarın başarılarıyla hepimizi gururlandırsınlar.”
Fatih Sunman’ın mesajı, Hendekspor’un genç kadrosuna güvenilmesi ve takımın birlik içinde desteklenmesi gerektiği yönünde oldu.