Hendek Güncel
HV
16 NİSAN Salı 14:42
Advert Advert Advert

58. Tarihi Akyazı Akbalık Güreşleri için hazırlıklar tamam

4 Haziran Pazar günü 58. Tarihi Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri’nin yapılacağı Akbalık Er Meydanı’nda hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Tüm vatandaşlarımız yarın gerçekleşecek olan güreşlerimize davetlidir” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-06-2023 19:52
58. Tarihi Akyazı Akbalık Güreşleri için hazırlıklar tamam

1956 yılından itibaren devam eden ve bu yıl 58.’incisi düzenlenecek olan Tarihi Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri 4 Haziran Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek. Tarihi organizasyon öncesinde Akbalık Er Meydanı’ndaki çalışmalar da tamamlandı. 40’ı Başpehlivan olmak üzere 600 güreşçinin kol bağlayacağı güreşler sabah saat: 10.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, BBP İlçe Başkanı Naim Yolcu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun ve muhtarlar ile birlikte tamamlanan çalışmaları inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Er Meydanı’mız yarınki şölene hazır. Bu yıl 58.’incisini düzenleyeceğimiz Akbalık Yağlı Güreşlerimiz 40 Başpehlivan ve toplamda 600 güreşçinin katılımı ile bir şölen havasında geçecek inşallah. Önceki gün MHP İlçe Başkanımız Soyhan Sofuoğlu ile bugün de AK Parti ve BBP ilçe başkanlarımız ve muhtarlarımızla alandaki hazırlıklarımızı takip ettik. Birlik ve beraberlik içinde tarihi etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı yarın gerçekleştirilecek olan güreşlerimize davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR