Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 00:19
Advert Advert

Arda Çekiçcioğlu’ndan sevindiren haber

02 Aralık 2023 tarihinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedavisine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'nun oğlu Arda Çekiçcioğlu taburcu oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-12-2023 15:04
Arda Çekiçcioğlu’ndan sevindiren haber

02 Aralık tarihinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedavisine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'nun oğlu Arda Çekiçcioğlu bugün hastaneden taburcu oldu.

Sevindirici gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, "02 Aralık 2023 tarihinde geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan oğlum İbrahim Arda Çekiçcioğlu Rabbimin izni ve inayetiyle bugün hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oluyor. Yüce Allah'a sonsuz hamd-u senalar olsun. Oğlumun tedavisinde emeği geçen SEAH doktor ve hemşirelerine, yakın ilgisinden dolayı Hastane Müdürümüz Sayın Yavuz Bingöl'e, bu sıkıntılı süreçte gerek hastaneye gelerek, gerekse de telefonla arayarak bizleri yalnız bırakmayan çok sayıda sevenlerimize, kazayı duyup dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Yoğun telefon trafiğinden dolayı telefonlarına cevap veremediğim kıymetli dostlarımdan da özür diliyorum. İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR