Hendek Güncel
HV
19 MAYIS Pazar 20:49
Advert Advert

ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ

ASKF, görev dağılımını gerçekleştirdi.

SPOR
Giriş Tarihi : 08-05-2024 10:59   Güncelleme : 08-05-2024 11:35
ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu sonrasında ilk toplantısını Salı akşamı federasyon binasında gerçekleştirdi.

Amatörleri ilgilendiren, bir çok konunun konuşulduğu toplantı sonunda Başkan Yaşar Zımba tarafından yönetim kurulu görev dağılımı açıklandı.

Başkan Yaşar Zımba yaptığı açıklamada, "Birbirinden değerli kişilerin olduğu kuvvetli bir yönetimimiz var. Herkes bir Yaşar Zımba. Bundan sonra, Sakarya Büyükşehir ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmalarımız daha da artarak, kuvvetlenerek devam edecek.

Özellikle Yusuf Alemdar Başkanımız ile başarılı projelere, faaliyetlere ve çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile görev dağılımının hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir'in de katıldığı toplantıda, ASKF'nin görev dağılımı şu şekilde oluştu.

SAKARYA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU GÖREV DAĞILIMI:

GENEL BAŞKAN Yaşar ZIMBA, GENEL SEKRETER Ahmet SİLAHÇI, BAŞKAN VEKİLLERİ: Orhan BAYRAKTAR, Behlül BAYRAK, Hüdaverdi BAHADIR, Necmettin KOÇAK, BAŞKAN YARDIMCILARI: Selim ÖZEN ENGELLİ SPORLARI, Saim SEZGİN MALİ İŞLERDEN SORUMLU, Sezgin TUTAR İDARİ İLİŞKİLERDEN SORUMLU, Neşet ÇAKIR SÜPER AMATÖRDEN SORUMLU, Adem TURAN 1.'Cİ AMATÖR LİGLERDEN SORUMLU, Ali PALAS 2.'Cİ AMATÖR LİGLERDEN SORUMLU, Egemen GÜRSES HUKUK İŞLERİNDEN SORUMLU, Sezgin CUMHUR AR-GE‘DEN SORUMLU, Mustafa PÜSKÜL BAL LİGİNDEN SORUMLU, Çetin ULAŞ ÖRGÜTLEMEDEN SORUMLU, Hasan ZANDOLU GELİŞİM LİGLERİNDEN SORUMLU, Fatih KANBUR GELİŞİM LİGLERİNDEN SORUMLU, Alican BERKE SALON SPORLARINDAN SORUMLU, Halit SOYTÜRK EĞİTİMDEN SORUMLU, Adem BİLGEN SEKRETARYA / KURUMSAL İLİŞKİLER SORUMLUSU, Ahmet BİRİNCİ İLÇELERDEN SORUMLU, Uğur KOBAŞ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER Sorumlusu.

AdminAdmin

YORUMLAR