Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 21:02
Advert Advert

BAŞKAN BABAOĞLU, E-SPOR TURNUVASININ FİNALİSTLERİYLE BULUŞTU

Hendek Belediyesi E-Spor Turnuvası final karşılaşmalarıyla tamamlanırken, final turunda yarışmacıları ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Katılım sağlayan gençlerimizin tamamını tebrik ediyorum. Buradaki gayretinizi, hep birlikte güzel bir ödül töreniyle taçlandıracağız” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-02-2024 23:24
BAŞKAN BABAOĞLU, E-SPOR TURNUVASININ FİNALİSTLERİYLE BULUŞTU

Hendek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından düzenlenen E-Spor turnuvası bu yılda başarıyla sonuçlandı. 17 takım, 110 gencin katıldığı turnuva, eleme, çeyrek final ve final etabı olmak üzere, 3 hafta sonu büyük rekabete sahne oldu.

“HER ŞEY SİZLER İÇİN”

Bugün yapılan final etabında gençlerin yanında olan Başkan Babaoğlu, “Gençlerimize yönelik, gençlerimizin de ilgi gösterdiği bu turnuvamızda emeği geçen arkadaşlarımızı, katılım sağlayan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Burada yeteneklerinizi sergilediğiniz gibi, ekip ruhuyla da hareket ettiniz. Centilmence mücadelenizden dolayı da hepiniz kutluyorum. Şimdi, burada ki emeğinizi, gayretlerinizi, başarınızı güzel bir ödül töreniyle taçlandıracağız. Her şey sizler için” dedi.

ŞAMPİYON İNFLAMES

Turnuvada İnflames takımı birinci olurken, Nothingtolose takımı ikinci, Bucky takımı ise üçüncü olarak ödüle hak kazandı. Şampiyon İnflames takımı 10 bin TL, ikinci Nothingtolose takımı 7 bin 500 TL, üçüncü Bucky takımı 2 bin 500 TL ödül alacak.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR