Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:49
Advert Advert

BAŞKAN BABAOĞLU, ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN’A VEFA PROGRAMINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu’nda düzenlenen programa katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Okul idaresini, kıymetli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi düzenlenen bu güzel ve duygu yüklü etkinlik için kutluyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık, evlatlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 12:40
BAŞKAN BABAOĞLU, ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN’A VEFA PROGRAMINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Şehit Ali Gaffar Okkan’a Vefa etkinliğine, eşi Esra Babaoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte katılan Başkan Babaoğlu, Hendek Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, okul müdürü Orhan Karagözlü, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında müzik öğretmeni Emrah Sancar tarafından bestelenen okul marşı ile yine öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan İstiklal Marşı video gösterimi, duygusal anlara sahne olurken, büyük beğeni ve alkış aldı.

Şiir yarışması birincisi Hande Soylu ile mektup yarışması birincisi Hümeyra Sare Hopa’ya ödülleri Başkan Babaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çekiçcioğlu tarafından verilirken, Çekiçcioğlu, okulun tadilat ve yenileme çalışmalarına katkıları nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Ödül töreni esnasında konuşan Başkan Babaoğlu, “Çok güzel bir program izledik ve başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Okul idaresini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Okul marşınız çok güzel olmuş, İstiklal Marşı gösterimiz harikaydı. Başarılarınız daim olsun, bizler her zaman yanınızdayız. Eğitime, okullarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Sizlerle gurur duyuyoruz. Okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayan değerli iş insanlarımız da burada. Kendilerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Babaoğlu, program sonunda okulun bahçesinde öğrenciler tarafından açılan sergiyi de ziyaret etti.

AdminAdmin

YORUMLAR