Hendek Güncel
HV
03 MAYIS Cuma 19:24
Advert Advert

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Yeniyüzyıl İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Yağmur’a başkanlık koltuğunu emanet etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2024 20:52
BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

TALEPLERİNİ SÖYLEDİ

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Başkanlık koltuğunu devralan Asya Yağmur, birimlere talimatlar verdi. Görevi devralan Asya Yağmur, başıboş sokak hayvanları, yollar ve kaldırımlarla ilgili taleplerini ve projelerini açıklayarak çalışmalar yapacaklarını bildirdi. Konuşmaların ardından Asya ve öğrenciler tarafından Başkan İrfan Püsküllü’ye günün önemine binaen çiçek takdim edildi.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: SİZLER ÇOK KIYMETLİSİNİZ

Başkanlık makamında düzenlenen törende Yeniyüzyıl İlkokulu Müdürü Cafer Uçmaz, Sınıf Öğretmeni Ayşe Zengin ve öğrenciler katıldı. Öğrencileri tebrik edip, öğretmenlere teşekkür eden Başkan İrfan Püsküllü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklarına olan güveninin ifadesidir. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlara öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmeniz en büyük dileğimiz. Derslerinize güzel çalışın bu ülke bu vatan sizlere emanet” dedi.

Programın sonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü tarafından öğrencilere teker teker hediye takdim edilerek günün anısına fotoğraf çekildi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR