Hendek Güncel
HV
03 MAYIS Cuma 00:06
Advert Advert

BBP SAKARYA İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar ve yönetimi ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar ve teşkilat mensupları Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hediye takdim edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-04-2024 18:17
BBP SAKARYA İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BBP SAKARYA İL YÖNETİMİ TAM KADRO

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar’a ziyarette Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan Vekili Turan Yıldırım, İl Sekreteri Ömer Karayel, Başkan Yardımcıları Ertürk Özkan, Şenol Yıldız, Ejder Budak, İbrahim Akkavuk, Murat Akosman, ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Yeşildağ, Teşkilat Başkanı Hasan Çelik, Muhasip Ali Tazim’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Maral ve Anıl Bozbey eşlik etti.

İL BAŞKANI BAYAR: SAKARYA İÇİN BİZ VARIZ

Hendek ilçe teşkilatının ve Kadın Kollarının ortaya koyduğu özverili çalışmaların önemine vurgu yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, “Öncelikle seçim sonuçlarının Ülkemiz, Sakarya’mız ve Hendek’imiz için hayırlı olmasını diliyorum. İrfan Başkanımız başta olmak üzere Hendek İlçe teşkilatımız, Kadın Kollarımız her birinin bu zaferde emekleri çok büyük. Tüm teşkilat mensuplarımıza seçim sürecinde göstermiş oldukları cansiperane çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Bu başarının bizlere bireysel değil, ekip işi olduğunu göstermiş oldular” dedi. İl Başkanı Bayar ayrıca, Sakarya ve Hendek'in geleceği için yapılacak hizmetler ve projeler konusunda da birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: HENDEK İÇİN BİRLİK VAKTİ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar’a ve teşkilat mensuplarına hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın İl başkanımıza ve parti mensuplarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın gücünün arkamızda hissediyoruz. Destekleriniz adına teşekkür ediyorum. Güzel projelerle Hendek’i birlikte geleceğe taşıyacağız. Artık Hendek için birlik vakti" diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR