Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 01:48
Advert Advert

BİRİ ŞU ADAMI DURDURSUN: "GÜLER'İ TUTABİLENE AŞK OLSUN!"

Daha öncesinde defalarca haber sitelerine meclis üyesi adaylığı için konu olan, Hendek ilçesinin kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler, seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu çalışmalarına tam gaz, ara vermeden devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-12-2023 17:11   Güncelleme : 19-12-2023 17:36
BİRİ ŞU ADAMI DURDURSUN:

Aylar öncesinden Hendek Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için adaylığını resmen kamuoyuna açıklayan, Hendek ilçesinin kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler, seçim çalışmaları kapsamında yapmakta olduğu çalışmalarına tam gaz, hız kesmeden, son sürat devam ediyor.

Güler, bir bakmışsınız kahvehane kahvehane geziyor, bir bakmışsınız Hendek esnafını ziyaret ederek istişare ediyor, bir bakmışsınız Hendek Meydanında sokağın nabzını tutuyor.

Seçim çalışmalarına son sürat hız kazandıran Kurt Siyasetçi Ayhan Güler'e, bugün Salı Pazarında pazarın nabzını, vatandaşın derdini dinlerken denk geldik. Güler, üstüne basarak sözlerini yineledi ve "Ben Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığına adayım. Bunu herkes duysun, bilsin. Çok kısa süre zarfında adaylığımı yapmış olduğum çalışmalar neticesinde parti bazında da açıklayacağım. Beni bilenler zaten kime ve neye sevdalı olduğumu çok iyi biliyor. Şunu da net olarak ifade edeyim ki; ben her şeyden önce bir milliyetçiyim, en önemlisi de Hendek milliyetçisiyim. Bizim amacımız güzel ilçemiz Hendek'imize en güzel şekilde hizmet etmektir" dedi.

Bizler de kurt siyasetçi Ayhan Güler'e, çıkmış olduğu bu kutsal yolda üstün başarılar diliyoruz.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR