Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:09
Advert Advert

Bizim Çoçuklar Durdurulamıyor

4 aylık maratonun sonucunda dün final etabını yapmış olduğumuz Kocaeli İllerarası Karate Liginde Hendek Belediyesi Karate Takımı, 19 kupa, 12 madalya alarak kupa ve madalyalara ambargo koydu.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-01-2023 13:41
Bizim Çoçuklar Durdurulamıyor

Kocaeli İllerarası Karate Liginde Hendek Belediyesi Karate Takımı, 19 kupa, 12 madalya alarak kupa ve madalyalara ambargo koydu.

14 il, 62 kulüp ve 870 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kocaeli Ligi Final Etabına Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları farkını göstererek zirvedeki yerini aldı.

Hiçbir başarı asla tesadüf değildir

Takımın Antrenörleri yaptıkları açıklamalarda şunları söylediler. "Uzun bir maraton sonucunda güzel sonuçlar ile final etabını tamamladık. Mutluyuz, sporcularımızla gurur duyuyoruz. Emek verip mücadele ediyorlar. Çalışmalarının neticesinde vermiş olduğu başarı bizleri gururlandırıyor. Böyle kalitesi ve seviyesi yüksek bir lig de Hendek Belediyesi Karate Takımı olarak, zirvede olmak bizleri mutlu etti. Artık önümüze bakıp hedeflerimizi daha yukarıya çıkaracağız."

Bir alkış da velilerimize...

"Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bizler kadar onlar da emek veriyor. Desteklerinden ötürü onlara da çok teşekkür ediyoruz."

"Ayrıca; Bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çekiçcioğlu'na ve Halk Eğitim Müdürümüz sayın Osman Yılkın’a vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederiz." şeklinde konuştular.

Turnuva sonunda kupa ve madayla alan sporcuların isimleri şöyle:

Kupa Alan Sporcular;

Ahmet Emin Uzunoğlu, Selim Çoban, Kayra Bahadıroğlu, Umut Kaan Kaynak, Egemen Varlıca
Alp Eren Kaba, Kerem Caner Akbulut, Ali Efe Benli, Arda Bak, Güven Dere, Özgür Çağan Ergöz, Mert Ekrem İmamoğlu, Ayşenaz Kalaycı, Zeynep Büşra Kayacık
Güzide Yağmur Tekin, Yağmur Yeşil, Zeynep Hayırlı, Emine Ebrar Temizel, Sümeyye Akgün.

Madalya Kazan Sporcular;

Selim Çoban, Ahmet Emin Uzunoğlu, Kayra Bahadıroğlu, Umut Kaan Kaynak, Güven Dere, Zeynep Hayırlı, Sümeyye Akgün, Ayşenaz Kalaycı, Özgür Çağan Ergöz, Egemen Varlıca, Yağmur Yeşil, Ayşenaz Başer.

AdminAdmin

YORUMLAR