Hendek Güncel
Hendek Güncel
GÜNCEL

“Bunun adı siyasi rekabet değil hizmete doğrudan sabotajdır”

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Hasan Sarıoğlu, Ferizli Belediye Meclisi’nde yaşanan toplu devamsızlığa sert sözlerle tepki gösterdi. AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin Mayıs ayı toplantısına katılmamasını “planlı bir siyasi hamle” olarak nitelendiren Sarıoğlu, söz konusu tavrın doğrudan Ferizli halkını hedef aldığını ifade etti.

“Bunun adı siyasi rekabet değil hizmete doğrudan sabotajdır”
Paylaş:

VİCDANİ BİR SORUN

Sarıoğlu açıklamasında, belediye meclisinde görüşülmesi gereken SGK borçlarının ipotek karşılığı yapılandırılması maddesinin kritik önem taşıdığına dikkat çekerek, “Eğer bu madde meclisten geçerse, belediyenin üzerindeki faiz yükü hafifleyecek ve her ay yaklaşık 1,5 milyon liralık kaynak doğrudan Ferizlili vatandaşlarımıza hizmet olarak dönecektir. Böyle bir gündem varken sergilenen toplu devamsızlık siyasi değil açıkça vicdani bir sorundur” dedi.

DOĞRUDAN SABOTAJ

İlçe siyaset kulislerinde, AK Parti’nin grup toplantısında bu devamsızlığın bilinçli şekilde organize edildiğine dair iddiaların konuşulduğunu belirten Sarıoğlu, “Eğer bu iddialar doğruysa bu artık siyasi rekabetten öte hizmete doğrudan sabotajdır. Mecliste yapılması gereken İYİ Parti’ye ya da Belediye Başkanımız Mehmet Ata’ya çelme takmak değildir. Yapılan Ferizli halkının ayağına çelme takmaktır” ifadelerini kullandı.

YAKIŞANI YAPMAYA DAVET ETTİ

AK Parti ve MHP il başkanlarına da çağrıda bulunan Sarıoğlu, “İki partinin değerli il başkanlarının bu durumdan haberdar olmadığına inanmak istiyorum. Hiçbir sorumlu siyasetçinin, vatandaşa hizmeti engelleyerek siyasi çıkar devşirme yolunu tercih edeceğini düşünmek istemem ve bunu Sn. Yunus Tever ve Sn. Oğuz Alkaş’a yakıştırmam. Bu nedenle kendilerini yakışanı yapmaya; Ferizli’ye yapılan bu yanlış karşısında gerekli uyarıları yapmaya ve sorumluluk almaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.